Menu

Bistromenu

Gegratineerd witloof herbekeken

of

“Escabèche” van haring – gepekelde groentjes

*

Rug van witte koolvis “viennoise” met nootjes – krokante aardappeltjes – waterkerscoulis

of

Cocotte van ossenstaart parmentier

*

“Sachertorte” abrikoos/chocolade

of

Geglaceerde bloedappelsien – coulis van citrusvruchten

 Prijs menu € 37,00   –   wijnformule + € 25.00   –   niet alcoholische formule + € 14.00

—-

Marktmenu

Carpaccio van Bonito – fregola met inktvisinkt – vinaigrette met gemarineerde pijlinktvis

Met grijze garnalen gevulde zeetong – velouté van Parijse champignons en sjalot

              *                     

Gekonfijte varkensspiering – tempura van varkensoor – aardappelwafeltjes met fijne kruiden  – béarnaise met geuze “Cantillon”

Passievruchten taartje – gebrande meringue

*

Kaasbordje (toeslag € 10.00)

Prijs menu : € 59.00   –   met wijn + € 34.00   –   niet alcoholische formule + € 20,00 


MENU PRIJZEN

Lunch 2 gangen, enkel ’s middags  keuze van de chef 29.50
Bistromenu 3 gangen   37.00
Marktmenu 4 gangen   59.00
Carte blanche 7 gangen  degustatiemenu Michel Borsy 78.00

Vertrouw op de inspiratie van ons keukenteam, laat u verrassen en ontdek de creativiteit op uw bord, Andy zorgt voor een passend glaasje wijn.

Indien u één of ander product niet lust, allergisch bent of eerder de vegetarische keuken verkiest, meldt dit gerust bij de opname van de bestelling.

PRIJZEN WIJNFORMULE 

Lunch & Bistromenu 25.00
Marktmenu 34.00
Carte blanche 42.00

Niet alcoholische wijnformule

Lunch & Bistromenu 14.00
Marktmenu 20.00

De kaart

VOORGERECHTEN

Gegratineerd witloof herbekeken 14.00
Escabèche van haring – gepekelde groentjes 14.00
Bisque van kreeft zoals toen, geparfumeerd met Armagnac 16.50
Kalfshersenen “chaud-froid” – tartaar 19.50
Garnaalkroketten (garnalen handgepeld in huis) 19.50
Tartaar van St.-Jacobsvruchten – texturen van bloemkool – waterkerscoulis – macadamianootjes 19.50
Gebakken St.-Jakobsvruchten – gezouten boter – everzwijnham – hazelnootjus 28.00
Geplette aardappel “moscovite” (30g kaviaar) – zure room 59.50

HOOFDGERECHTEN

Groenten van de dag in warme bouillon 18.50
Cocotte van ossenstaart parmentier 22.00
Rug van witte koolvis “viennoise” met nootjes –  krokante aardappeltjes – waterkerscoulis 24.00
Gekonfijte varkensspiering – tempura van varkensoor – aardappelwafeltje -bearnaise met geuze “Cantillon” 25.00
Stoofpotje van Belgisch Wagyu rund met segrijnslakjes “Escargotière St.-Veroon” 28.00
Zeetong op oosterse wijze – rode rijst 34.00
Kalfszwezerik “demi-deuil” ter ere van Paul Bocuse 38.00
Gegrilde tarbot – mousseline 42.00
per 2 couverts  
Lamsschouder gegaard op lage temperatuur – diverse groentjes 59.00
Lijnbaars in zoutkorst 70.00

 VLEESSELECTIE OP DE JOSPER

Ossenhaas “Black Angus” (Ierland) – slaatje* – frieten 34.00
Ribstuk Berchemveldhof “wit-blauw” (België) ) slaatje* – frieten (min. 2 pers.) p.p. 36.00
Gerijpt ribstuk “Simmental” (Oostenrijk) – slaatje* – frieten (min. 2 pers.) p.p. 42.00
* toeslag groenten van de dag in plaats van slaatje 5.00

 NAGERECHTEN

Vanilleroomijs met warme chocolade 9.50
Luikse koffie 9.50
Geglaceerde bloedappelsien – coulis van citrusvruchten 11.00
“Sachertorte” abrikoos/chocolade 12.00
Brusselse wafel – vanille-ijs – vers fruit 13.00
Passievruchtentaartje – gebrande meringue 14.00
Chocolademoelleux 15.00
Normandische pannenkoek op grootmoeders wijze, vanille roomijs 15.00
Kaasbordje 15.00

 LOGO-FACEBOOK    Like us on Facebook : www.facebook.com/restaurantleseleveurs

    

Open middag en avond : dinsdag – woensdag – donderdag en vrijdag.
Open  zaterdag avond en iedere eerste zondag middag van de maand.

Reservatie : Tel. 02 361 13 40  – 0477 21 85 56 – e-mail : andy.de.brouwer1@telenet.be

eleveurs1