Menu

 Marktmenu

Koud voorgerecht : Rundscarpaccio met citrus – quinoa soufflé – wortelcrème met sinaas
Warm voorgerecht : Segrijnslakjes “l’Escargotière de St.-Véron” – beenmerg – gepersilleerde broodkorstjes
Hoofdschotel : Op vel gebakken filet van goudbrasem – rode rijst – venkel – coulis van rode paprika
Nagerecht : Pistachebiscuit met rabarber en aardbei – sorbet van rabarber en aardbei

 

 Bistromenu

Maatje – carpaccio van tomaten en groene boontjes – vinaigrette met sjalot en honing

of

Krokantje van zwarte pens (Eric Ospital) – coulis van rode pepers – pickles van groene appels

*

Rogvleugel – gebakken courgettes – “vierge”-saus

of

Met buratta gevulde kippenbil (Lustin) – gegrilde aubergine

nieuwe aardappelen met rozemarijn – gevogeltejus met marjolein

*

Krieken – rode biet – chocolade

of

Champagne sorbet – meloen

 


MENU PRIJZEN

Lunch 2 gangen, enkel ’s middags  keuze van de chef 29.50
Bistromenu 3 gangen   37.00
Marktmenu 4 gangen   55.00
“Carte blanche” 7 gangen  degustatiemenu Michel Borsy 72.00

Vertrouw op de inspiratie van ons keukenteam, laat u verrassen en ontdek de creativiteit op uw bord, Andy zorgt voor een passend glaasje wijn.

Indien u één of ander product niet lust, allergisch bent of eerder de vegetarische keuken verkiest, meldt dit gerust bij de opname van de bestelling.

PRIJZEN WIJNFORMULE 

Lunch & Bistromenu 25.00
Marktmenu 32.00
Carte blanche 38.00

Niet alcoholische wijnformule

Lunch & Bistromenu 14.00
Marktmenu 20.00

De kaart

VOORGERECHTEN

Rundscarpaccio met citrus – quinoa soufflé – wortelcrème met sinaas 15.00
Tagliatelle van inktvis op “carbonara” wijze 16.00
Segrijnslakjes “Escargotière St.-Véron” – beenmerg – gepersilleerde broodkorstjes 18.00
Halve baby kreeft 18.00
Kalfshersenen “chaud-froid” – tartaar 19.50
Garnaalkroketten (garnalen handgepeld in huis) 19.50
Belgische witte asperges – gepocheerd ei – mousseline 19.50
Volledige baby kreeft 36.00
Geplette aardappel “moscovite” (30g kaviaar) – zure room 59.50

HOOFDGERECHTEN

Groenten van de dag in warme bouillon 18.50
Gehakt beefsteak (zaalbereid) – sla – frietjes 20.00
Vangst van de dag – choucroute van venkel met geitenkaas – “bouillabaise” jus               23.50
Op vel gebakken filet van goudbrasem – rode rijst – venkel – coulis van rode paprika 25.00
Volledig duifje van Bretagne met jonge groentjes 38.00
Volledige baby kreeft gegrild – rode rijst – “vierge”-saus 38.00
Moot wilde dikke tarbot – peterselie aardappelen – mousseline dagprijs
per 2 couverts  
Lamsschouder gegaard op lage temperatuur – diverse groentjes 59.00
Volledige lijnbaars in zeezoutkorst – koude blanke boter 70.00

 VLEESSELECTIE OP DE JOSPER

Bavette van Dierendonck rund 28.00
Ossenhaas “Black Angus” (Ierland) – slaatje* – frieten 34.00
Ribstuk Berchemveldhof “wit-blauw” (België) ) slaatje* – frieten (min. 2 pers.) p.p. 36.00
Gerijpt ribstuk “Simmental” Dierendonck (Oostenrijk) – slaatje* – frieten (min. 2 pers.) p.p. 42.00
* toeslag groenten van de dag 4.00

 NAGERECHTEN

Vanilleroomijs met warme chocolade 9.50
Luikse koffie 9.50
Pistachebiscuit met rabarber en aardbei – sorbet van rabarber en aardbei 12.00
Sorbet van de dag met garnituur van vers fruit 12.50
Wentelteefjes, leche merengada 12.50
Aardbeien Melba 12.50
Belgische aardbeien – “Daiquiri”cocktail 15.00
Chocolademoelleux, vanille roomijs 15.00
Normandische pannenkoek op grootmoeders wijze, vanille roomijs 15.00
Kaasbordje 15.00

 LOGO-FACEBOOK    Like us on Facebook : www.facebook.com/restaurantleseleveurs

    

Open middag en avond : dinsdag – woensdag – donderdag en vrijdag.
Open  zaterdag avond en iedere eerste zondag middag van de maand.

Reservatie : Tel. 02 361 13 40  – 0477 21 85 56 – e-mail : andy.de.brouwer1@telenet.be

eleveurs1