Menu

 Marktmenu

Koud voorgerecht : “Vitello tonato” – gefrituurde kappertjes – krokante groentjes
Warm voorgerecht : Warme oesters op de Josper BBQ – gerookte algen – Avruga en citroencreme
Hoofdschotel : Wilde eendenborstfilet – hanekampaddestoelen – aardappel in rode wijn – biet – vleesjus van de karkassen
Nagerecht : Appel-peer – sorbet “Earl grey”-tea

 

 Bistromenu

Makreel “à la plancha” – carpaccio van tuintomaten

of

Gratin van Bouchot mosseltjes morisseau met curry

*

Rug van zwarte koolvis – gebiskeerde bouillon met “coco de Paimpol” (herkomstbenaming)

of

Schouderstuk “Berchemveldhof” – boterboontjes

aardappelwafeltje – vleesjus met zwarte Kampotpeper

*

Zanddeegtaartje met perzik en rozemarijn, espuma van yoghurt

of

Druiven – panacotta – witte chocolade – witte soja azijn

 


MENU PRIJZEN

Lunch 2 gangen, enkel ’s middags  keuze van de chef 29.50
Bistromenu 3 gangen   37.00
Marktmenu 4 gangen   55.00
“Carte blanche” 7 gangen  degustatiemenu Michel Borsy 72.00

Vertrouw op de inspiratie van ons keukenteam, laat u verrassen en ontdek de creativiteit op uw bord, Andy zorgt voor een passend glaasje wijn.

Indien u één of ander product niet lust, allergisch bent of eerder de vegetarische keuken verkiest, meldt dit gerust bij de opname van de bestelling.

PRIJZEN WIJNFORMULE 

Lunch & Bistromenu 25.00
Marktmenu 32.00
Carte blanche 38.00

Niet alcoholische wijnformule

Lunch & Bistromenu 14.00
Marktmenu 20.00

De kaart

VOORGERECHTEN

Carpaccio van witte tonijn – brunoise van perzik – creme van espelettepeper 15.00
“Vitello tonato” – gefrituurde kappertjes – krokante groentjes 15.00
Gratin van Bouchot mosseltjes morisseau met curry 16.00
Makreel “à la plancha” – carpaccio van tuintomaten 17.00
Kalfshersenen “chaud-froid” – tartaar 19.50
Garnaalkroketten (garnalen handgepeld in huis) 19.50
6 warme oesters op de Josper BBQ – gerookte algen – Avruga en citroencreme 25.50
Geplette aardappel “moscovite” (30g kaviaar) – zure room 59.50

HOOFDGERECHTEN

Groenten van de dag in warme bouillon 18.50
Gehakt beefsteak (zaalbereid) – sla – frietjes 22.00
Moot wilde dikke tarbot – peterselie aardappelen – mousseline               dagprijs
Rug van zwarte koolvis – gebiskeerde bouillon met “coco de Paimpol” (herkomstbenaming) 23.50
Kalfsnier met biet – huis opgelegde augurken – vleesjus met spekjes en jeneverbes 25.00
Wilde eendenborstfilet – biet “crapaudine” – hanekampaddestoelen – aardappel in rode wijn 25.50
Stoofpotje van Belgisch Wagyu rund met segrijnslakjes “Escargotière St.-Veroon” 28.00
Wilde patrijs in wijnblad – boschampignons – kroonprinsaardappelen – vleesjus van de karkassen 45.00
per 2 couverts  
Lamsschouder gegaard op lage temperatuur – diverse groentjes 59.00
Volledige lijnbaars in zeezoutkorst – koude blanke boter 70.00

 VLEESSELECTIE OP DE JOSPER

Rundschouder “wit blauw Berchemveldhof” – snijbiet – vleesjus met lange peper 26.00
Ossenhaas “Black Angus” (Ierland) – slaatje* – frieten 34.00
Ribstuk Berchemveldhof “wit-blauw” (België) ) slaatje* – frieten (min. 2 pers.) p.p. 36.00
Gerijpt ribstuk “Simmental” (Oostenrijk) – slaatje* – frieten (min. 2 pers.) p.p. 42.00
* toeslag groenten van de dag in plaats van slaatje 5.00

 NAGERECHTEN

Vanilleroomijs met warme chocolade 9.50
Luikse koffie 9.50
Sorbet van de dag – garnituur van vers fruit 12.50
Zanddeegtaartje met perzik en rozemarijn, espuma van yoghurt 13.00
Appel-peer – sorbet met “Earl grey tea” 13.00
Chocolademoelleux, vanille roomijs 15.00
Normandische pannenkoek op grootmoeders wijze, vanille roomijs 15.00
Kaasbordje 15.00

 LOGO-FACEBOOK    Like us on Facebook : www.facebook.com/restaurantleseleveurs

    

Open middag en avond : dinsdag – woensdag – donderdag en vrijdag.
Open  zaterdag avond en iedere eerste zondag middag van de maand.

Reservatie : Tel. 02 361 13 40  – 0477 21 85 56 – e-mail : andy.de.brouwer1@telenet.be

eleveurs1