Menu

 Marktmenu

Koud voorgerecht : Carpaccio van witte tonijn – brunoise van perzik – creme van espelettepeper
Warm voorgerecht : Open ravioli van Zeelandse mosselen en julienne van Cecinarund – coulis van groene courgettes
Hoofdschotel : Rundschouder “blanc-bleu Berchemveldhof” – snijbiet – “Ratte”-aardappelen – vleesjus met lange peper
Nagerecht : Zanddeegtaartje met abrikoos en rozemarijn, espuma van yoghurt

 

 Bistromenu

Gazpacho met komkommer en yoghurt – tartaar van witte tonijn

of

Terrine van zomergroenten – Cecina rund – mayonaise met rode pepers

*

Filet van schol – gesmoorde kale kool – mousseline van gerookte aardappelen

béarnaise met algen

of

Gekonfijte eendenbout

“Ratte” aardappelen – boontjes op grootmoeders wijze

*

“Parfait glacé”, abrikoos en amandel

of

Chocolade macaron, caramelcreme

 


MENU PRIJZEN

Lunch 2 gangen, enkel ’s middags  keuze van de chef 29.50
Bistromenu 3 gangen   37.00
Marktmenu 4 gangen   55.00
“Carte blanche” 7 gangen  degustatiemenu Michel Borsy 72.00

Vertrouw op de inspiratie van ons keukenteam, laat u verrassen en ontdek de creativiteit op uw bord, Andy zorgt voor een passend glaasje wijn.

Indien u één of ander product niet lust, allergisch bent of eerder de vegetarische keuken verkiest, meldt dit gerust bij de opname van de bestelling.

PRIJZEN WIJNFORMULE 

Lunch & Bistromenu 25.00
Marktmenu 32.00
Carte blanche 38.00

Niet alcoholische wijnformule

Lunch & Bistromenu 14.00
Marktmenu 20.00

De kaart

VOORGERECHTEN

Rundscarpaccio met citrus – quinoa soufflé – wortelcrème met sinaas 15.00
Carpaccio van witte tonijn – brunoise van perzik – creme van espelettepeper 15.00
Open ravioli met Zeelandse mosselen, julienne van Cecinarund – coulis van groene courgettes 16.50
Segrijnslakjes “Escargotière St.-Véron” – beenmerg – gepersilleerde broodkorstjes 18.00
Kalfshersenen “chaud-froid” – tartaar 19.50
Garnaalkroketten (garnalen handgepeld in huis) 19.50
Geplette aardappel “moscovite” (30g kaviaar) – zure room 59.50

HOOFDGERECHTEN

Groenten van de dag in warme bouillon 18.50
Gehakt beefsteak (zaalbereid) – sla – frietjes 20.00
Vangst van de dag                23.50
Op vel gebakken filet van goudbrasem – rode rijst – venkel – coulis van rode paprika 25.00
Volledig duifje van Bretagne met jonge groentjes 38.00
Moot wilde dikke tarbot – peterselie aardappelen – mousseline dagprijs
per 2 couverts  
Lamsschouder gegaard op lage temperatuur – diverse groentjes 59.00
Volledige lijnbaars in zeezoutkorst – koude blanke boter 70.00

 VLEESSELECTIE OP DE JOSPER

Rundschouder “Blanc bleu Berchemveldhof” – snijbiet – vleesjus met lange peper 26.00
Bavette van Dierendonck rund 28.00
Ossenhaas “Black Angus” (Ierland) – slaatje* – frieten 34.00
Ribstuk Berchemveldhof “wit-blauw” (België) ) slaatje* – frieten (min. 2 pers.) p.p. 36.00
Gerijpt ribstuk “Simmental” Dierendonck (Oostenrijk) – slaatje* – frieten (min. 2 pers.) p.p. 42.00
* toeslag groenten van de dag 4.00

 NAGERECHTEN

Vanilleroomijs met warme chocolade 9.50
Luikse koffie 9.50
Zanddeegtaartje met abrikoos en rozemarijn, espuma van yoghurt 13.00
Sorbet van de dag met garnituur van vers fruit 12.50
Aardbeien Melba 12.50
Belgische aardbeien – “Daiquiri”cocktail 15.00
Chocolademoelleux, vanille roomijs 15.00
Normandische pannenkoek op grootmoeders wijze, vanille roomijs 15.00
Kaasbordje 15.00

 LOGO-FACEBOOK    Like us on Facebook : www.facebook.com/restaurantleseleveurs

    

Open middag en avond : dinsdag – woensdag – donderdag en vrijdag.
Open  zaterdag avond en iedere eerste zondag middag van de maand.

Reservatie : Tel. 02 361 13 40  – 0477 21 85 56 – e-mail : andy.de.brouwer1@telenet.be

eleveurs1