Evenementen

 

De 4de generatie, Andy & Amanda De Brouwer stellen voor

HET GROOT 4 GENERATIES MENU

Geserveerd op zondagmiddag 3 september – 5 november 2017

 

Russisch hoeve-ei – huisgemaakte mayonaise

(Léon & Germaine De Brouwer – 2de generatie)

 Wijn : Le Petiot, 2015 (Sauvignon), Vincent Ricard, Loire, France

*

Medaillon van kalfszwezerik met hanekampaddestoelen – mousseline –  kalfsjus

(Pierre De Brouwer – 3de generatie)

 Wijn : Weingut Neiss “Burgweg” (Riesling), Pfalz, Deutschland, 2012

*

rôt-chaud : runderhaas in de korst « Florentine »

vleesjus natuur

Aardappelkroketten

(Jules-César & Josephine De Brouwer – 1ste generatie)

 Wijn : Francs – Côtes de Bordeaux, France, Château Priolat, Viviane & André Vossen, 2011

*

 rôt froid : ganzenlever in neteldoek gegaard

Compote van dadels & verjus – huisgemaakt koekenbrood

(Michel Borsy – huidige chef Les Eleveurs)

 Wijn : Valorine (Ermitage), vendanges tardives, cave Varone, Sion, Valais, Suisse, 2008

*

Soufflé glacé met Grand Marnier

(Pierre De Brouwer – 3de generatie)

——-

Prijs : € 77,50 – inclusief wijnen € 117.50