Menu

Bistromenu

Vitello tonato – ansjovis – gefrituurde kappertjes

of

Gerookte haddock – gekonfijte worteltjes in pickles – Vincent saus

*

Goudbrasem – aardappelpuree “Joël Robuchon” – Kale kool in “bouillabaisse” jus

of

Belgische gelakte parelhoen gegaard op lage temperatuur – aubergine met miso – wafelaardappeltjes

*

Gebrande vla met pistache – textuur van braambessen

of

Gebakken vijg – roomijs met Ossau-Iratykaas AOC – chips van gedroogde ham – salie

 Prijs menu € 37,00   –   wijnformule + € 25.00   –   niet alcoholische formule + € 14.00

—-

Marktmenu

 

Lennikse bio groententerrine “Ecodal” – verse geitenkaas – slaatje met fijne kruiden

Zwarte spaghetti “alla chitarra” – Zeelandse mosselen – coulis van courgettes met verse basilicum

              *                     

Wilde eend – in rode wijn geglaceerde ui – tuinboontjes – aardappel “bouchon” – vleesjus van de karkassen met zwarte kardemom

Fijne mirabellentaart – sorbet met exotische kruiden

*

Kaasbordje (toeslag € 10.00)

Prijs menu : € 59.00   –   met wijn + € 34.00   –   niet alcoholische formule + € 20,00 


MENU PRIJZEN

Lunch 2 gangen, enkel ‘s middags  keuze van de chef 29.50
Bistromenu 3 gangen   37.00
Marktmenu 4 gangen   59.00
Carte blanche 7 gangen  degustatiemenu Michel Borsy 78.00

Vertrouw op de inspiratie van ons keukenteam, laat u verrassen en ontdek de creativiteit op uw bord, Andy zorgt voor een passend glaasje wijn.

Indien u één of ander product niet lust, allergisch bent of eerder de vegetarische keuken verkiest, meldt dit gerust bij de opname van de bestelling.

PRIJZEN WIJNFORMULE 

Lunch & Bistromenu 25.00
Marktmenu 34.00
Carte blanche 42.00

Niet alcoholische wijnformule

Lunch & Bistromenu 14.00
Marktmenu 20.00

De kaart

VOORGERECHTEN

Lennikse bio groententerrine “Ecodal” – verse geitenkaas – slaatje met fijne kruiden 15.00
Vitello tonato – ansjovis – gefrituurde kappertjes 16.50
Gerookte haddock – Vincent saus – gekonfijte worteltjes in pickles 16.50
Carpaccio van inktvis – coulis van zachte pepers – krokante venkel 16.50
Keteltje cantharellen – hoeve-eitje – spekjes in paprika 17.00
Keteltje slakjes “Escargotière St.-Véron” met fijne kruiden – coulis van waterkers – broodteerlingen 19.50
Kalfshersenen “chaud-froid” – tartaar 19.50
Garnaalkroketten (garnalen handgepeld in huis) 19.50
Carpaccio van gerookt “Holstein” rund 22.00
“Terre et mer” van rundstartaar en Iranese kaviaar (15 gr) 45.00
Geplette aardappel “moscovite” (30g kaviaar) – zure room 66.00

HOOFDGERECHTEN

Groenten van de dag 18.50
Rundstartaar (américain) in de zaal bereid 23.00
Belgische gelakte parelhoen gegaard op lage temperatuur – aubergine met miso – wafelaardappeltjes 24.00
Goudbrasem – aardappelpuree “Joël Robuchon” – Kale kool en bouillabaisse jus 28.50
Zeetong uit de Noordzee – groenten van de dag – puree “Joël Robuchon” – krachtige jus van de kip 39.50
Gegrilde tarbot – mousseline 43.50
per 2 couverts  
Volledige wilde eend – in rode wijn geglaceerde ui – tuinboontjes – aardappel “bouchon” 56.00
Volledige lamsschouder gegaard op lage temperatuur – diverse groentjes 62.00
Lijnbaars in zoutkorst 70.00

 VLEESSELECTIE OP DE JOSPER

Ossenhaas “Black Angus” (Ierland) – slaatje* – frieten 35.00
Ribstuk Berchemveldhof “wit-blauw” (België) ) slaatje* – frieten (min. 2 pers.) p.p. 38.00
Gerijpt ribstuk “Simmental” (Oostenrijk) – slaatje* – frieten (min. 2 pers.) p.p. 42.00
* toeslag groenten van de dag in plaats van slaatje 5.00

 NAGERECHTEN

Vanilleroomijs met warme chocolade 10.00
Luikse koffie 10.00
Gebrande vla met pistache – textuur van braambessen 12.00
Fijne mirabellentaart – sorbet met exotische kruiden 13.00
Sorbet van de week met vers fruit 14.00
Rood fruit – meringue – citroencrème – coulis met verse munt 15.00
Trio van chocolade – karamel – macadamia noten – rood fruit 15.00
Ananas met piment, geflambeerd met Mescal (zaalbereiding) – vanilleroomijs (min. 2 cts, 25′) 16.00
Kaasbordje – huisgemaakt briochebrood 15.00

 LOGO-FACEBOOK    Like us on Facebook : www.facebook.com/restaurantleseleveurs

    

Open middag en avond : dinsdag – woensdag – donderdag en vrijdag.
Open  zaterdag avond en iedere eerste zondag middag van de maand.

Reservatie : Tel. 02 361 13 40  – 0477 21 85 56 – e-mail : andy.de.brouwer1@telenet.be

eleveurs1