Menu

 

RESERVEER ONLINE

 Tel. 02 361 13 40

E-mail : andy.de.brouwer1@telenet.be 

LOGO-FACEBOOK

 

 

 


 

Menu van de week

€ 37.00

van dinsdagavond tot vrijdagmiddag

Voorgerecht & hoofdgerecht (keuze van de Chef)

 


 

MEERKEUZE MARKT MENU

 

Ceviche van zeebaars – peulerwtjes – kimchi – sésam

of

Nieuw “maatje” – tomaten variëteiten – zachte paprika – gemarineerde watermeloen

* 

*Open ravioli met Bretoense kreeft – shiitake – vanillejus*

*

Mechelse koekoek gevuld met pistache en hazelnoten – gnocchi met salie – gegrilde aubergine – natuurjus

of

Kalfslende “villette” – merg en gerookte paling – krokante polenta – boontjes – krachtige kalfsjus

*

Liefhebbers kaasplank (toeslag € 15.00)

(ter vervanging van het dessert, toeslag € 9.00)

*

Gemarineerde Belgische aardbeien – panna cotta met basilicum – meringue met paradijspeper

of

Chocolademousse met melkchocolade – frambozensorbet – amandelkrokantje

 

Menu prijzen :

3 gangen € 58.00 – wijn formule + € 30.00 – niet alcoholische formule + € 20.00

*4 gangen € 80.00 – wijn formule + € 38.00 – niet alcoholische formule + € 28.00*

 

Indien U één of ander ingrediënt niet lust, allergisch bent of eerder de vegetarische keuken verkiest, meldt dit gerust bij de opname van de bestelling.

 


 

Signature Carte Blanche

“Michel Borsy”

Menu 5 gangen 95.00 Euro p.p.

Liefhebbers kaasplank (toeslag € 14.00)

Wijn formule 55.00 Euro p.p.

 


 

De kaart

 

VOORGERECHTEN

 

Nieuw “maatje” – tomaten variëteiten – zachte paprika – gemarineerde watermeloen 22.00

Bord gevarieerde groenten naargelang de aanvoer 24.00

Ceviche van zeebaars – peulerwtjes – kimchi – sésam 24.00

Totjespap met handgepelde grijze garnalen en gepocheerd hoeve-ei 28.00

Huis gerookte wilde zalm “à la minute” gesneden 28.00

Open ravioli met Bretoense kreeft – shiitake – vanille jus 32.00

Carpaccio van langoustines en kaviaar (15g) 55.00

Geplette aardappel “Moskoviet” (30g kaviaar) – zure room 85.00

 

HOOFDGERECHTEN

Vers gehakte biefstuk « à la minute » bereid – dikke frieten – salade 28.00

Mechelse koekoek gevuld met pistache en hazelnoten – gnocchi met salie – gegrilde aubergine – natuurjus 32.00

Kalfslende “villette” – merg en gerookte paling – krokante polenta – boontjes – krachtige kalfsjus 32.00

Gelakte zeetong met kippenjus  – artisjok – aardappelmousseline “Joël Robuchon”40.00

Ossenhaas “Black Angus” met sjalot ”Bordelaise” – kroonprinsaardappelen 44.00

Moot van wilde tarbot op de grill – béarnaise – gepersilleerde natuuraardappelen 52.00

 

Zaalversnijdingen per 2 cts – Découpes en salle par 2 couverts

Mechelse koekoek BIO van de hoeve van Froidefontaine – feta kroketten – “Clamart” garnituur 72.00 (2 pers.)

Lijnbaars in zeezoutkorst – “vierge” saus – gebakken aardappelen 78.00 (2 pers.)

Gerijpt tussenribstuk (keuze van de chef) – sla – dikke frieten – béarnaise 95.00 (2 pers.)

 

NAGERECHTEN 

 

Vanilleroomijs met warme chocolade 13.00

Luikse ijskoffie 13.00

Gemarineerde Belgische aardbeien – panna cotta met basilicum – meringue met paradijspeper  14.00

Chocolademousse met melkchocolade – frambozensorbet – amandelkrokantje 14.00

Aardbeien « Melba » 14.00

Sorbet van de week met vers fruit 14.00

Traditionele Brusselse wafel « full option” 15.00

Soufflé geflambeerd met groene Chartreuse – huisgemaakt vanille roomijs 16.00

Kaasplank keuze – krakelingen met gedroogd fruit en rozemarijn 20.00

      

 

 

RESERVEER ONLINE

Tel. 02 361 13 40

E-mail : andy.de.brouwer1@telenet.be 

        Openingsuren Restaurant:

       Ma Gesloten
       Di 18:00 – 21:30
       Woe 18:00 – 21:30
       Do 18:00 – 21:30
        Vrij 12:00 – 14:30
       Vrij 18:00 – 21:30
       Zat 18:00 – 21:30
       Zon  Gesloten


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LOGO-FACEBOOK