Menu

Bistromenu

“Hure” van jong everzwijn – remoulade saus

of

Carpaccio van goudbrasem met nori

*

Parmentier van hazenboutjes – spekjes – wortel – zilveruitjes

of

Forelhaasje met amandelen – gebakken snijbiet – saus matelote

*

“Crottin de Chavignol” – kweepeertaartje

of

“Cheesecake” van flespompoen – huisgemaakte speculoos – veenbessen en duindoorn

 Prijs menu € 37,00   –   wijnformule + € 25.00   –   niet alcoholische formule + € 14.00

—-

Marktmenu

 

Variatie van huisgemaakte wildpasteien – remouladesaus – toast – “kimchi” van gerookte witte kool

Totjespap (aardappelpuree met karnemelk van bij Jeanneke) met handgepelde grijze garnalen

              *                     

Suprême van fazantenhen – gebakken witloof – kweepeer – vleesjus met geuze van Cantillon kroonprinsaardappelen

Baba met Rum – passievrucht – panna cotta met zoute karamel

*

Kaasbordje (toeslag € 10.00)

Prijs menu : € 62.00   –   wijnformule + € 35.00   –   niet alcoholische formule + € 20,00 

—-

Degustatiemenu wild Michel Borsy

Mousse van waterwild – brioche toast

Dim sum van bosduif in zijn bouillon

Carpaccio van herten rosbeef – risotto met rode biet – oude Cheddar

St.-Jacobsvruchten – rollade van fazant, slakjes en peterselie met laksaus van fazant

Filet van haas – kleine pompoen – cacaoschilfers – Brusselse spuitjes – poivradesaus

Kroketten met witloof en nootjes

Stengels van witte selder met “Savoyard”

Melkchocolade met Japanse Yuzu – mandarijn en kardemom

Prijs menu : € 80.00 – wijnformule + € 42.00


MENU PRIJZEN

Lunch2 gangen, enkel ‘s middags keuze van de chef29.50
Bistromenu3 gangen 37.00
Marktmenu4 gangen 62.00
Degustatiemenu wild Michel Borsy7 gangen 80.00

Vertrouw op de inspiratie van ons keukenteam, laat u verrassen en ontdek de creativiteit op uw bord, Andy zorgt voor een passend glaasje wijn.

Indien u één of ander product niet lust, allergisch bent of eerder de vegetarische keuken verkiest, meldt dit gerust bij de opname van de bestelling.

PRIJZEN WIJNFORMULE 

Lunch & Bistromenu25.00
Marktmenu35.00
Degustatiemenu wild Michel Borsy42.00

Niet alcoholische wijnformule

Lunch & Bistromenu14.00
Marktmenu20.00

De kaart

VOORGERECHTEN

Perskop van everzwijn – remoulade – condimenten17.00
Consommé van bosduif onder bladerdeegkorst18.00
Garnaalkroketten (garnalen handgepeld in huis)19.50
Keteltje slakjes “Escargotière St.-Véron” met fijne kruiden – coulis van waterkers – broodteerlingen19.50
Proeverij van huisgemaakte wildpasteien – remouladesaus – toast ” “kimchi” van gerookte witte kool20.00
Carpaccio van gerookt “Holstein” rund22.00
Totjespap met handgepelde grijze garnalen en gepocheerd hoeve-eitje24.00
6 warme oesters op de Josper – gerookte algen – Avruga en citroencrème26.00
Gebakken St.-Jacobsvruchten – gestoofde prei – boter met zeewier28.00
Carpaccio van St.-Jacobsvruchten en Iranese kaviaar (15 gr)45.00
Geplette aardappel “moscovite” (30g kaviaar) – zure room66.00

HOOFDGERECHTEN

Groenten van de dag in warme bouillon19.00
Parmentier van hazenboutjes – spekjes – wortel -zilveruitjes22.00
Forelhaasje met amandelen – gebakken snijbiet – saus matelote22.00
Suprême van fazantenhen – gebakken witloof – kweepeer – vleesjus met geuze van Cantillon29.00
Zeetong gevuld met grijze garnalen – aardappelpuree Joël Rebuchon – gebiskeerde saus39.50
Hertefilet “grand veneur” – pompoentexturen38.00
per 2 couverts 
Volledige lamsschouder gegaard op lage temperatuur – diverse groentjes62.00
Fazantenhaan op onze wijze “Brabançonne”64.00
Hazenrug “Arlequin”78.00

 VLEESSELECTIE OP DE JOSPER

Ossenhaas “Black Angus” (Ierland) – slaatje* – frieten36.00
Ribstuk Berchemveldhof “wit-blauw” (België) ) slaatje* – frieten (min. 2 pers.)p.p. 40.00
Gerijpt ribstuk “Simmental” (Oostenrijk) – slaatje* – frieten (min. 2 pers.)p.p. 45.00
* toeslag groenten van de dag in plaats van slaatje5.00

 NAGERECHTEN

Vanilleroomijs met warme chocolade10.00
Luikse koffie10.00
Cheesecake van flespompoen – huisgemaakte speculoos – veenbessen en duindoorn11.00
Baba met Rum – passievrucht – panna cotta met zoute karamel12.00
Melkchocolade met Japanse Yuzu – mandarijn en cardemom13.00
Sorbet van de week met vers fruit14.00
Chocolademoelleux (zonder gluten)15.00
Normandische pannenkoek op grootmoeders wijze – vanille-ijs15.00
Ananas met piment, geflambeerd met Mescal (zaalbereiding) – vanilleroomijs (min. 2 cts, 25′)17.50
Kaasbordje – krakelingen met gedroogd fruit en rozemarijn15.00

 LOGO-FACEBOOK    Like us on Facebook : www.facebook.com/restaurantleseleveurs

    

Open middag en avond : dinsdag – woensdag – donderdag en vrijdag.
Open  zaterdag avond en iedere eerste zondag middag van de maand.

Reservatie : Tel. 02 361 13 40  – 0477 21 85 56 – e-mail : andy.de.brouwer1@telenet.be

eleveurs1