Menu

     

MENU & WIJNKAART (LINK APP.)

 

“Bib gourmand” menu

 

Consommé van wilde eend en ravioli van gekonfijt boutvlees

of

Slaatje van inktvis – “Fideua Nero” – vinaigrette met verse koriander

—-

Parmentier van ossenstaart – jonge wortel en cantharellen – jus met Lambiek bier

of

filet van Pieterman “à la plancha » – fregola sarda – boontjes uit Paimpol – Oosterse jus

Florentine hoorntje – bosfruit – bittere sinaassaus

of

Semifredo van banaan met Yuzo – meringue

 

 Prijs menu € 39,00   –   wijnformule + € 25.00   –  niet alcoholische formule + € 14.00

 


 

Marktmenu

 

Carpaccio van zwaardvis, gerookt op de Josper –

tomaten variatie en sap “bloody mary”-wijze

—- 

Stoofpotje kalfszwezerik met verse noten en pistachenoten – kalfsjus met amandelmelk

—- 

Suprême van wilde eend – gebakken vijgen met kruiden – crapaudine bieten – kroketten met eendenfond

—- 

Melkchocoladeschuim – zandkoekje van hazelnootboter – Belgische aardbeien

—- 

Kaasklok keuze (toeslag € 12,00)

(ter vervanging van het dessert, toeslag € 6,00)

 

Prijs menu : € 64.00   –   met wijn + € 36.00   –   niet alcoholische formule + € 20,00

 

Indien U één of ander ingrediënt niet lust, allergisch bent of eerder de vegetarische keuken verkiest, meldt dit gerust bij de opname van de bestelling.

—–

7 gangenmenu “Carte blanche” Michel Borsy

€ 80.00 – met wijnformule + € 42.00

 


 

De kaart

VOORGERECHTEN

Terrine van gevogelte met bloemkruiden – kipkrokantje – “César”-saus 18.00
Consommé van wilde eend en ravioli van gekonfijt boutvlees 18.00

Tomaat garnaal op onze wijze

18.00
Slaatje van inktvis – « Fideua Nero” – vinaigrette met verse koriander 20.00
Carpaccio van zwaardvis gerookt op de Josper – tomatenvariatie en sap “bloody mary”-wijze 20.00
Kalfshersenen « chaud-froid” – tartaar 18.00
Garnaalkroketten (handgepeld in huis) 22.00
Keteltje slakjes in ‘t groen van bij “Escargotière St. Véron » – broodteerlingen 22.00
Stoofpotje kalfszwezerik met verse noten en pistachenoten – kalfsjus met amandelmelk 26.00
Rundstartaar met Kaviaar (10g) 45.00
Geplette aardappel “Moscovite”, (30g Kaviaar) – zure room 80.00

HOOFDGERECHTEN

Vers gehakte biefstuk “américain” in de zaal bereid door onze brigade – frieten – salade 25.00
Paardenvlees van bij Vermeire in de pan gebakken 25.00
Parmentier van ossenstaart – jonge wortel en cantharellen – jus met Lambiek bier 28.00
Filet van Pieterman « à la plancha » – fregola sarda – boontjes uit Paimpol – Oosterse jus 28.00
Vangst van de dag volgens aanvoer Dagprijs
Suprême van wilde eend – gebakken vijgen met kruiden – crapaudine biet – kroketten met eendenfond 28.00
Gelakte zeetong met gevogeltejus 45.00
Wilde patrijs – gekarameliseerde appeltjes in witte wijn – huisgemaakte kroketten 48.00
Zaalversnijdingen per 2 couverts  
Volledige lamsschouder gegaard op lage temperatuur – groentjes 68.00
Wilde eend “met de persjus” – ravioli van de bouten in 2de service 68.00
Baars in mosselkorst – bouchot mosseltjes – blanke boter 74.00

 VLEESSELECTIE OP DE JOSPER

Ossenhaas “Black Angus” (Ierland) – slaatje* – frieten 40.00
Gerijpt ribstuk “Simmental” (Oostenrijk) (1250 gr) – slaatje* – frieten 2 pers. 90.00
*toeslag groenten van de dag in plaats van salade 5.00

 NAGERECHTEN

Vanilleroomijs met warme chocolade 12.00
Luikse ijskoffie 12.00
Florentine hoorntje – bosfruit – bittere sinaassaus 13.00
Semifredo van banaan met Yuzo – meringue 13.00
Melkchocoladeschuim – zandkoekje van hazelnootboter – Belgische aardbeien 14.00
Moelleux met zwarte chocolade – Belgische aardbeien 15.00
Normandische pannenkoek op grootmoeders wijze, vanille-ijs 16.00
Sorbet van de week met vers fruit 14.00
Kaasklok keuze – krakelingen met gedroogd fruit en rozemarijn 16.00

     

 

RESERVEER ONLINE

 Tel. 02 361 13 40

E-mail : andy.de.brouwer1@telenet.be 

LOGO-FACEBOOK