Menu

Bistromenu

Nieuw maatje – watermeloen “sushi way” – sausje met ponzu

of

Gazpacho van tomaat en ijs van matcha thee

*

Geperst varken van hoeve Cuvry – aardappelwafeltje – varkensjus BBQ

of

Gebakken roodbaars – artisjok – citroen – jus met kalamata olijven

*

Consommé van Belgische aardbeien – panacotta – meringue

of

“Parfait glacé” van mango en passievrucht

 Prijs menu € 37,00   –   wijnformule + € 25.00   –   niet alcoholische formule + € 14.00

—-

Marktmenu

 

Gerookt en gezouten “Holstein”rund – tomatenvariatie – “crème brûlée” met parmezaan

Zeeduivel – Iberico spek sumac – gegrilde courgette – humus – bisque en vleesjus “terre et mer”

              *                     

Kalfsmedaillon – caponata aubergine – verse torsadi pasta – kalfsjus

Rood fruit – meringue – citroenijs – coulis van verse munt

*

Kaasbordje (toeslag € 10.00)

Prijs menu : € 59.00   –   met wijn + € 34.00   –   niet alcoholische formule + € 20,00 


MENU PRIJZEN

Lunch 2 gangen, enkel ‘s middags  keuze van de chef 29.50
Bistromenu 3 gangen   37.00
Marktmenu 4 gangen   59.00
Carte blanche 7 gangen  degustatiemenu Michel Borsy 78.00

Vertrouw op de inspiratie van ons keukenteam, laat u verrassen en ontdek de creativiteit op uw bord, Andy zorgt voor een passend glaasje wijn.

Indien u één of ander product niet lust, allergisch bent of eerder de vegetarische keuken verkiest, meldt dit gerust bij de opname van de bestelling.

PRIJZEN WIJNFORMULE 

Lunch & Bistromenu 25.00
Marktmenu 34.00
Carte blanche 42.00

Niet alcoholische wijnformule

Lunch & Bistromenu 14.00
Marktmenu 20.00

De kaart

VOORGERECHTEN

Nieuw maatje – watermeloen “sushi way” – sausje met ponzu 15.00
Carpaccio van inktvis – coulis van zachte pepers – krokante venkel 16.50
Keteltje cantharellen – hoeve-eitje – spekjes in paprika 16.50
Keteltje slakjes “Escargotière St.-Véron” met fijne kruiden – coulis van waterkers – broodteerlingen 19.50
Kalfshersenen “chaud-froid” – tartaar 19.50
Garnaalkroketten (garnalen handgepeld in huis) 19.50
Carpaccio van gerookt “Holstein” rund 22.00
“Terre et mer” van rundstartaar en Iranese kaviaar (15 gr) 42.00
Geplette aardappel “moscovite” (30g kaviaar) – zure room 59.50

HOOFDGERECHTEN

Groenten van de dag 18.50
Rundstartaar (américain) in de zaal bereid 23.00
Filet van roodbaars – artisjok – citroen – jus met kalamata olijven 25.00
Bretoense kabeljauw – gebakken primeurgroentjes – stro-aardappelen – lavendelboter 29.00
Stoofpotje van Belgisch Wagyu rund met segrijnslakjes “Escargotière St.-Veroon” 28.00
Kalfsmedaillon – caponata aubergine – verse torsadi pasta – kalfsjus 28.50
Gegrilde tarbot – mousseline 43.50
per 2 couverts  
Volledige lamsschouder gegaard op lage temperatuur – diverse groentjes 62.00
Lijnbaars in zoutkorst 70.00

 VLEESSELECTIE OP DE JOSPER

Ossenhaas “Black Angus” (Ierland) – slaatje* – frieten 35.00
Ribstuk Berchemveldhof “wit-blauw” (België) ) slaatje* – frieten (min. 2 pers.) p.p. 38.00
Gerijpt ribstuk “Simmental” (Oostenrijk) – slaatje* – frieten (min. 2 pers.) p.p. 42.00
* toeslag groenten van de dag in plaats van slaatje 5.00

 NAGERECHTEN

Vanilleroomijs met warme chocolade 9.50
Luikse koffie 9.50
“Parfait glacé” met mango en passievrucht 11.00
Rood fruit – meringue – citroenijs – coulis met verse munt 12.50
Kersenvariatie 12.50
Sorbet van de week met vers fruit 13.50
Consommé van aardbeien – vanillepanacotta – vlierbessengelei 13.00
Chocoladecreatie van onze patissier Ewen 14.00
Kaasbordje – huisgemaakt briochebrood 15.00

 LOGO-FACEBOOK    Like us on Facebook : www.facebook.com/restaurantleseleveurs

    

Open middag en avond : dinsdag – woensdag – donderdag en vrijdag.
Open  zaterdag avond en iedere eerste zondag middag van de maand.

Reservatie : Tel. 02 361 13 40  – 0477 21 85 56 – e-mail : andy.de.brouwer1@telenet.be

eleveurs1