Menu
RESERVEER ONLINE
Tel. 02 361 13 40
E-mail : andy.de.brouwer1@telenet.be
Menu van de week
€ 37.00
van dinsdagavond tot vrijdagmiddag
Voorgerecht & hoofdgerecht (keuze van de Chef)
MEERKEUZE MARKT MENU
Ceviche van zeebaars – peulerwtjes – kimchi – sésam
of
Nieuw “maatje” – tomaten variëteiten – zachte paprika – gemarineerde watermeloen
*
*Open ravioli met Bretoense kreeft – shiitake – vanillejus*
*
Mechelse koekoek gevuld met pistache en hazelnoten – gnocchi met salie – gegrilde aubergine – natuurjus
of
Kalfslende “villette” – merg en gerookte paling – krokante polenta – boontjes – krachtige kalfsjus
*
Liefhebbers kaasplank (toeslag € 15.00)
(ter vervanging van het dessert, toeslag € 9.00)
*
Gemarineerde Belgische aardbeien – panna cotta met basilicum – meringue met paradijspeper
of
Chocolademousse met melkchocolade – frambozensorbet – amandelkrokantje
Menu prijzen :
3 gangen € 58.00 – wijn formule + € 30.00 – niet alcoholische formule + € 20.00
*4 gangen € 80.00 – wijn formule + € 38.00 – niet alcoholische formule + € 28.00*
Indien U één of ander ingrediënt niet lust, allergisch bent of eerder de vegetarische keuken verkiest, meldt dit gerust bij de opname van de bestelling.
Signature Carte Blanche
“Michel Borsy”
Menu 5 gangen 95.00 Euro p.p.
Liefhebbers kaasplank (toeslag € 14.00)
Wijn formule 55.00 Euro p.p.
De kaart
VOORGERECHTEN
Nieuw “maatje” – tomaten variëteiten – zachte paprika – gemarineerde watermeloen 22.00
Bord gevarieerde groenten naargelang de aanvoer 24.00
Ceviche van zeebaars – peulerwtjes – kimchi – sésam 24.00
Totjespap met handgepelde grijze garnalen en gepocheerd hoeve-ei 28.00
Huis gerookte wilde zalm “à la minute” gesneden 28.00
Open ravioli met Bretoense kreeft – shiitake – vanille jus 32.00
Carpaccio van langoustines en kaviaar (15g) 55.00
Geplette aardappel “Moskoviet” (30g kaviaar) – zure room 85.00
HOOFDGERECHTEN
Vers gehakte biefstuk « à la minute » bereid – dikke frieten – salade 28.00
Mechelse koekoek gevuld met pistache en hazelnoten – gnocchi met salie – gegrilde aubergine – natuurjus 32.00
Kalfslende “villette” – merg en gerookte paling – krokante polenta – boontjes – krachtige kalfsjus 32.00
Gelakte zeetong met kippenjus – artisjok – aardappelmousseline “Joël Robuchon”40.00
Ossenhaas “Black Angus” met sjalot ”Bordelaise” – kroonprinsaardappelen 44.00
Moot van wilde tarbot op de grill – béarnaise – gepersilleerde natuuraardappelen 52.00
Zaalversnijdingen per 2 cts – Découpes en salle par 2 couverts
Mechelse koekoek BIO van de hoeve van Froidefontaine – feta kroketten – “Clamart” garnituur 72.00 (2 pers.)
Lijnbaars in zeezoutkorst – “vierge” saus – gebakken aardappelen 78.00 (2 pers.)
Gerijpt tussenribstuk (keuze van de chef) – sla – dikke frieten – béarnaise 95.00 (2 pers.)
NAGERECHTEN
Vanilleroomijs met warme chocolade 13.00
Luikse ijskoffie 13.00
Gemarineerde Belgische aardbeien – panna cotta met basilicum – meringue met paradijspeper 14.00
Chocolademousse met melkchocolade – frambozensorbet – amandelkrokantje 14.00
Aardbeien « Melba » 14.00
Sorbet van de week met vers fruit 14.00
Traditionele Brusselse wafel « full option” 15.00
Soufflé geflambeerd met groene Chartreuse – huisgemaakt vanille roomijs 16.00
Kaasplank keuze – krakelingen met gedroogd fruit en rozemarijn 20.00
RESERVEER ONLINE
Tel. 02 361 13 40
E-mail : andy.de.brouwer1@telenet.be
Openingsuren Restaurant:
Ma | Gesloten |
Di | 18:00 – 21:30 |
Woe | 18:00 – 21:30 |
Do | 18:00 – 21:30 |
Vrij | 12:00 – 14:30 |
Vrij | 18:00 – 21:30 |
Zat | 18:00 – 21:30 |
Zon | Gesloten |