Menu

 

MENU OUDEJAAR     2021- 2022

Champagne Didier Michel, brut, 1er Cru à Cuis, Blanc de blancs

Hapjes

*

Mille-feuille van krab en gerookte oester – wit van prei – zeekraal en botermelk

*

St.-Jacobsvruchten met zwarte truffel – jus met oude Parmezaan en Xérès

*

Wilde baars – mousseline van waterkerswortels – saus met kaviaar

*

Haas « à la royale » – eerbetoon aan Alain Troubat

*

Clementine « trompe œil »

*

Koffie  en  verwennerij 

*

Om middernacht glas champagne aangeboden door het huis, toeters en bellen

____

Prijs per persoon  : € 190,00 champagne, prestige wijnen, water en koffie inbegrepen of

€ 145,00 met champagne, zonder wijnformule noch waters

Dranken en/of afzakkertjes na middernacht worden bijkomend aangerekend

 

Discobar tot de vroege uurtjes

 

Overnachten mogelijk op basis van tweepersoonskamer, ontbijt met glaasje bubbels tot 11u € 140.00 per kamer

 


     

MENU & WIJNKAART (LINK APP.)

 

“Bib gourmand” menu

 

Perskop van jong everzwijn – remouladesaus

of

Cromesquis van bouchot mosseltjes en verse kruiden – waterkersjus

—-

Jonge zeeduivel gegaard in wijnblad – risotto van raapselder – gerookte palingsaus

of

Stoofpot van hinde met Xérès – Brusselse spruitjes met spekreepjes – gesmolten aardappelen

Wortelgebak met pecannoten – mascarpone mousse – chocolade crumble

of

Sinaas op z’n turks – sorbet van de stroop – oranjebloesem en verse munt

 

 Prijs menu € 39,00   –   wijnformule + € 29.00   –  niet alcoholische formule + € 18.00

 


 

Marktmenu

 

Assortiment van huisgemaakte wildpasteien – condimenten

—- 

Verse St.-Jacobsvruchten – gebakken bospaddenstoelen – koffiejus – schilfers van oude Comté

—-  

Haasfilet – butternut gekonfijt met sinaas – amandine aardappelen – jagerssaus met winterse specerijen

—- 

Individueel taartje van passievruchten en donkere chocolade

—- 

Kaasklok keuze (toeslag € 14,00)

(ter vervanging van het dessert, toeslag € 8,00)

 

Prijs menu : € 70.00   –   met wijn + € 40.00   –   niet alcoholische formule + € 25,00

 

Indien U één of ander ingrediënt niet lust, allergisch bent of eerder de vegetarische keuken verkiest, meldt dit gerust bij de opname van de bestelling.

—–

7 gangenmenu “Carte blanche” Michel Borsy

€ 95.00 – met wijnformule + € 55.00

 


 

De kaart

VOORGERECHTEN

Cromesquis van Bouchot mosseltjes en verse kruiden – waterkersjus 15.00
Consommé van eend onder bladerdeegkorst 18.00

Perskop van jong everzwijn – remoulade – veldsla

18.00
Variatie van huisgemaakte wildpasteien – remoulade – toast – ingelegde augurken 22.00
Totjespap met handgepelde grijze garnalen en gepocheerd hoeve-ei 25.00
Garnaalkroketten (handgepeld in huis) 22.00
Keteltje slakjes in ‘t groen van bij “Escargotière St. Véron » – broodteerlingen 22.00
Verse St.-Jacobsvruchten – gebakken bospaddenstoelen – koffiejus – oude Comté  32.00
Carpaccio van St.-Jacobsvruchten en Iranese Kaviaar (15gr) 48.00
Geplette aardappel “Moscovite”, (30g Kaviaar) – zure room 80.00

 

HOOFDGERECHTEN

Civet van Hinde met Xérès – Brusselse spruitjes met spekreepjes – pommes fondantes 25.00
Paardenvlees van bij Vermeire in de pan gebakken 25.00
Jonge zeeduivel gegaard in wijnblad – risotto van raapselder – gerookte palingsaus 29.00
Gebakken hertennoot “in het rood” – boter ” marchand du vin” 40.00
Vangst van de dag volgens aanvoer Dagprijs
Kalfszwezerik – Hankam paddenstoelen – kalfsjus 40.00
Ossenhaas “Blanck Angus” – Slaatje – frieten – Bearnaise 40.00
Wilde patrijs – gekarameliseerde appeltjes in witte wijn – huisgemaakte kroketten 48.00
Zaalversnijdingen per 2 couverts  
Fazantenhaan op onze wijze “Brabançonne” 70.00
Wilde eend “met de persjus” – ravioli van de bouten in 2de service 70.00
Hazenrug ” Arlequin” 80.00
Reezadel “Grand Veneur” 90.00

NAGERECHTEN

Vanilleroomijs met warme chocolade 12.00
Luikse ijskoffie 12.00
Wortelgebak met pecannoten – mascarpone mousse – chocolade crumble 13.50
Sinaas op z’n Turks – stroopsorbet – oranjebloesem en verse munt 13.50
Taartje van passievrucht en donkere chocolade 14.50
Moelleux met zwarte chocolade – Belgische aardbeien 15.00
Normandische pannenkoek op grootmoeders wijze, vanille-ijs 16.00
Sorbet van de week met vers fruit 14.00
Kaasklok keuze – krakelingen met gedroogd fruit en rozemarijn 16.00

     

 

RESERVEER ONLINE

 Tel. 02 361 13 40

E-mail : andy.de.brouwer1@telenet.be 

LOGO-FACEBOOK