Menu

“Bib gourmand” menu

 

Tartaar van makreel – pickles met daslook en “champignons à la grecque”

of

Slaatje van paarse artisjok – pesto met pecorino – artisanale Ardense ham van bij Jean in Olly – broodkorstjes

—-

Rogvleugel – verse peulerwten en gekonfijte sjalot – aardappelen met saffraan – algenboter

of

Schouderham van bij Cuvry – groene Belgische asperges – aardappelen “boulangère” – béarnaise met Geuze

Rabarbertaart – crémeux van vanille uit Madagaskar – sorbet van rabarber en Champagne

of

Mousse met karamel en bananen – roomijs met passievruchten – chocolade krokantje

 

 Prijs menu € 39,00   –   wijnformule + € 25.00   –  niet alcoholische formule + € 14.00

 


 

Marktmenu

 

Mechelse witte asperges op wijze “Argenteuil”

 

Tagliatelle van inktvis carbonara

 

Lamshaasje in kruidenkorst en mosterd

 

Belgische aardbeien – pistachenoten – Italiaanse meringue en sorbet van aardbeien en citroenen Meyer

 

Kaasklok keuze (toeslag € 12,00)

(ter vervanging van het dessert, toeslag € 6,00)

 

Prijs menu : € 64.00   –   met wijn + € 36.00   –   niet alcoholische formule + € 20,00

 

Indien U één of ander ingrediënt niet lust, allergisch bent of eerder de vegetarische keuken verkiest, meldt dit gerust bij de opname van de bestelling.

 


 

 

De kaart

VOORGERECHTEN

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

HOOFDGERECHTEN

   
   
   
   
   
   
   
   
Zaalversnijdingen per 2 couverts  
   
   
   
   

 VLEESSELECTIE OP DE JOSPER

   
   
   
   

 NAGERECHTEN

   
   
   
   
   
   
   
   
   
  0

 LOGO-FACEBOOK    Like us on Facebook : www.facebook.com/restaurantleseleveurs

     ‘s Avonds open op maandag – dinsdag – woensdag – donderdag – vrijdag en zaterdag. Gesloten op zondag

 

Reservatie : Tel. 02 361 13 40  –  E-mail : andy.de.brouwer1@telenet.be