Menu

Bistromenu

Huisgemaakte eendencharcuterie – raclettekaas uit het Pajottenland

of

Terrine van witte Mechelse asperges op z’n Vlaams

*

Bavette van rund – erwtjes met tuinkruiden

aardappelsoldaatjes – jus met zachte ui

of

Filet van lijnombervis – texturen van broccoletti

geplette Ratte aardappelen – saffraan jus

*

Structuren van pompelmoes – shortbread en opgewerkte amandelmelk

of

Huisgemaakt stokbrood met geitenkaas en daslook

 Prijs menu € 37,00   –   wijnformule + € 25.00   –   niet alcoholische formule + € 14.00

—-

Marktmenu

 

“Mi-cuit minute” van makreel – krokante groentjes met Arganolie

Inktvis “à la grecque” en kalfszwezerik

              *                     

Geperst melklam uit Axuria – groene asperges met laurier

vleesnat geparfumeerd met daslook

Frangipane appel – roomijs karamel/whisky

*

Kaasbordje (toeslag € 10.00)

Prijs menu : € 59.00   –   met wijn + € 34.00   –   niet alcoholische formule + € 20,00 


MENU PRIJZEN

Lunch 2 gangen, enkel ‘s middags  keuze van de chef 29.50
Bistromenu 3 gangen   37.00
Marktmenu 4 gangen   59.00
Carte blanche 7 gangen  degustatiemenu Michel Borsy 78.00

Vertrouw op de inspiratie van ons keukenteam, laat u verrassen en ontdek de creativiteit op uw bord, Andy zorgt voor een passend glaasje wijn.

Indien u één of ander product niet lust, allergisch bent of eerder de vegetarische keuken verkiest, meldt dit gerust bij de opname van de bestelling.

PRIJZEN WIJNFORMULE 

Lunch & Bistromenu 25.00
Marktmenu 34.00
Carte blanche 42.00

Niet alcoholische wijnformule

Lunch & Bistromenu 14.00
Marktmenu 20.00

De kaart

VOORGERECHTEN

Mergpijp met beuling – krokantje van brood 14.50
“Mi-cuit minute” van makreel – krokante groentjes met Arganolie 16.50
Inktvis “à la grecque” en kalfszwezerik 19.50
Keteltje slakjes “Escargotière St.-Véron” met daslook – coulis van waterkers – broodteerlingen 19.50
Kalfshersenen “chaud-froid” – tartaar 19.50
Garnaalkroketten (garnalen handgepeld in huis) 19.50
Carpaccio van gerookt “Holstein” rund 22.00
Portie Mechelse asperges – gepocheerd hoeve-ei – handgepelde grijze garnalen 32.00
Geplette aardappel “moscovite” (30g kaviaar) – zure room 59.50

HOOFDGERECHTEN

Groenten van de dag in warme bouillon 18.50
Rundstartaar (américain) in de zaal bereid 23.00
Geperst melklam uit Axuria – groene asperges met laurier – vleesnat geparfumeerd met daslook 28.00
Kalfszwezerik met witte en groene asperges – mousseline – kalfsjus – natuuraardappelen 38.00
Stoofpotje van Belgisch Wagyu rund met segrijnslakjes “Escargotière St.-Veroon” 28.00
Filet van lijnombervis – texturen van broccoletti – geplette Ratte aardappelen – saffraan jus 25.00
Zeetong op oosterse wijze – rode rijst 34.00
Gegrilde tarbot – mousseline 43.50
per 2 couverts  
Volledige lamsschouder gegaard op lage temperatuur – diverse groentjes 62.00
Lijnbaars in zoutkorst 70.00

 VLEESSELECTIE OP DE JOSPER

Bavette van rund – erwtjes met tuinkruiden – soldaatjes – jus met zachte uit 26.00
Ossenhaas “Black Angus” (Ierland) – slaatje* – frieten 35.00
Ribstuk Berchemveldhof “wit-blauw” (België) ) slaatje* – frieten (min. 2 pers.) p.p. 38.00
Gerijpt ribstuk “Simmental” (Oostenrijk) – slaatje* – frieten (min. 2 pers.) p.p. 42.00
* toeslag groenten van de dag in plaats van slaatje 5.00

 NAGERECHTEN

Vanilleroomijs met warme chocolade 9.50
Luikse koffie 9.50
Frangipane appel – roomijs karamel/whisky 11.00
Huisgemaakt stokbrood met geitenkaas en daslook 12.00
Sorbet van de week met vers fruit 13.50
Beignet fritelli gevuld met Grappa sabayon 14.00
Chocolademoelleux 15.00
Normandische pannenkoek op grootmoeders wijze, vanille roomijs 15.00
Kaasbordje 15.00

 LOGO-FACEBOOK    Like us on Facebook : www.facebook.com/restaurantleseleveurs

    

Open middag en avond : dinsdag – woensdag – donderdag en vrijdag.
Open  zaterdag avond en iedere eerste zondag middag van de maand.

Reservatie : Tel. 02 361 13 40  – 0477 21 85 56 – e-mail : andy.de.brouwer1@telenet.be

eleveurs1