Menu

 

RESERVEER ONLINE

 Tel. 02 361 13 40

E-mail : andy.de.brouwer1@telenet.be 

LOGO-FACEBOOK

 

 

 


 

Menu van de week

€ 35.00

van maandagavond tot donderdagavond

Voorgerecht & hoofdgerecht (keuze van de Chef)

 


     

MEERKEUZE MARKT MENU

 

Tatin van witte asperges – gerookte zalm uit Mettet – espuma met muskaatnoot
of
Rijstkrokantje gevuld met tartaar van makreel”petit bateau” – gedroogde tonijnvlokken (Katsibuchi)

—-

*Gevulde Noordzee tong – morieltjes en “vin Jaune” – Bloedworst tuiles van Christian Para*

—-

Lamskroon met florale komijn – groene asperges van bij Longlune – polenta met laurier – lamsjus met rozemarijn
of
Zeebrasemfilet – poivrade Artisjok – linzen en groentjes – jus van witte wijn en gerookte paling

—-

Liefhebbers Kaasklok (toeslag € 14.00)
(ter vervanging van het dessert, toeslag € 8.00)

—-

Cheesecake – rabarber – sorbet met lentebloesem
of
Gemarineerde Belgische aardbeien – vanille roomijs met basilicum – crumble met zwarte peper

 

 

Menu prijzen :

 3 gangen € 50.00 – wijn formule + € 28.00 – niet alcoholische formule + € 18.00

*4 gangen € 72.00 – wijn formule + € 36.00 – niet alcoholische formule + € 25.00

 

Indien U één of ander ingrediënt niet lust, allergisch bent of eerder de vegetarische keuken verkiest, meldt dit gerust bij de opname van de bestelling.

 


 

Menu 125ste verjaardag Les Eleveurs

Kreeftencocktail – Ei macédoine
—-
Aardappel « Moscovite » (15 gr)
—-
Kalfszwezerik – groene asperges van bij Longlune – mousseline en kalfsjus 
—-
Tournedos « Rossini » (huisgemaakte ganzelever)
Hertoginne-aardappelen
—-
Kaasplank
—-
« Crêpes Comédie française »

125.00 Euro p.p.

 


 

De kaart

VOORGERECHTEN

Kreeftencocktail – ei macedoine 32.00
Gevulde Noordzee tong met morieltjes en “Vin Jaune” – Bloedworst tuiles van bij Christian Para 32.00

Keteltje slakjes in ‘t groen van bij “Escargotière St. Véron » – broodteerlingen

24.00
Garnaalkroketten (handgepeld in huis) 24.00
Witte asperges op z’n Vlaams (Zaalbereiding) 26.00
Witte asperges van bij Longlune – gerookte zalm uit Mettet – mousseline met preigroen 28.00
Carpaccio van lijnzeebaars en Iranese Kaviaar (15gr) 52.00
Geplette aardappel “Moscovite”, (30g Kaviaar) – zure room 85.00

 

HOOFDGERECHTEN

Paardenvlees van bij Vermeire in de pan gebakken 26.00
Risotto van witte en groene asperges van bij Longlune (Vegetarisch) 26.00
Zeebrasemfilet – poivrade artisjok – linzen en groentjes – just met witte wijn en gerookte paling 29.00
Moot van wilde Tarbot op de josper 49.00
Kalfszwezerik – groene asperges van bij Longlune – mousseline en kalfsjus 45.00
Lamskroon met florale komijn – groene asperges – polenta met laurier – kalfsjus met rozemarijn 32.00
Ossenhaas “Black Angus” – Slaatje – frieten – Bearnaise 42.00
Zaalversnijdingen per 2 couverts  
Lijnbaars in zoutkorst 75.00
Gerijpt tussenribstuk Simmenthal – sla – frieten 95.00
Duifje van de heuvels van Henegouwen ” à la presse” (Signature Dish) 90.00

NAGERECHTEN

Vanilleroomijs met warme chocolade 12.00
Luikse ijskoffie 12.00
Sorbet van de week met garnituur van verse vruchten 13.00
Cheesecake – rabarber – sorbet met lentebloesems 13.00
Panacotta met popcorn – karamel met gezouten boter ) chocolade krokantje 13.00
Gemarineerde Belgische aardbeien – vanillerijs met basilicum – crumble met zwarte peper 14.00
Moelleux met zwarte chocolade op “Belle Hélène” wijze 15.00
Pannenkoek “comédie française” – vanille roomijs (Min. 2pers. – Zaalbereiding) 16.00
Kaasklok keuze – krakelingen met gedroogd fruit en rozemarijn 16.00

          

 

RESERVEER ONLINE

 Tel. 02 361 13 40

E-mail : andy.de.brouwer1@telenet.be 

        Openingsuren Restaurant:

        Elke middag gesloten

       Ma 18:00 – 21:30
       Di 18:00 – 21:30
       Woe 18:00 – 21:30
       Do 18:00 – 21:30
       Vrij 18:00 – 21:30
       Zat 18:00 – 21:30
       Zon Gesloten


 

 

 

 

 

 

 

LOGO-FACEBOOK