Menu

 

RESERVEER ONLINE

 Tel. 02 361 13 40

E-mail : andy.de.brouwer1@telenet.be 

LOGO-FACEBOOK

 

 

 


 

Menu van de week

€ 35.00

van maandagavond tot vrijdagmiddag

Voorgerecht & hoofdgerecht (keuze van de Chef)

 


 

MEERKEUZE MARKT MENU

 

Gerookte paling – groene appel – chutney met algen 

of

Vitello Tonato – Bio Shiitake

—-

** Het perfecte ei – Beerselkaaspatatjes – zwarte truffel **

—-

Rug van skrei en zijn “bacalhau” – zachte groene curry – risotto van spelt – groene selder

of

Duifje uit de heuvels van Henegouwen – knolletjes – kroket met de boutjes – jus met porto en sesam

—-

Liefhebbers kaasplank (toeslag € 14.00)

(ter vervanging van het dessert, toeslag € 8.00)

—-

Mousse van Tahitiaanse vanille – krokantje met pistachenoten – romige frambozen crème

of

 Zwarte chocolade taart – sorbet met gegrilde kokosnoot

 

Menu prijzen :

 3 gangen € 55.00 – wijn formule + € 28.00 – niet alcoholische formule + € 18.00

*4 gangen € 77.00 – wijn formule + € 36.00 – niet alcoholische formule + € 25.00

 

Indien U één of ander ingrediënt niet lust, allergisch bent of eerder de vegetarische keuken verkiest, meldt dit gerust bij de opname van de bestelling.

 


 

Signature Carte Blanche

“Michel Borsy”

Menu 5 gangen 95.00 Euro p.p.

Liefhebbers kaasplank (toeslag € 14.00)

Wijn formule 55.00 Euro p.p.

 


 

De kaart

VOORGERECHTEN

Gerookte paling – groene appel – chutney met algen 22.00
Vitello tonato – shiitake Bio 22.00
Het perfecte ei – beerselkaaspatatjes – zwarte truffel  26.00
Gratin van witloof herbekeken – winter truffel 24.00
Garnaalkroketten (garnalen handgepeld in huis) 24.00
Gebakken St.-Jacobsvruchten – bospaddestoelen – lamsham – pesto met noten 32.00
Carpaccio van St.Jacobsvruchten Kaviaar (15gr) 52.00
Geplette aardappel “Moscovite”, (30g Kaviaar) – zure room 85.00

 

HOOFDGERECHTEN

Rug van Skrei en “bacalhau” ervan – zachte groene curry – risotto van spelt – groene selder 28.00
1/2 duifje ui de heuvels van Henegouwen – knolletjes – kroket met de boutjes – jus met Port en sésam 32.00
Risotto met wintertruffel – geconcentreerde rundsjus 38.00
Gelakte zeetong met kippenjus – paarse Brusselse spruiten – aardappelmousseline met algen  38.00
Ossenhaas “Black Angus” – slaatje – frieten – béarnaise 42.00
Kalfszwezerik gelakt met kreeften bisque – knolletjes – flespompoen 45.00
Moot van wilde tarbot op de grill – béarnaise – gepersilleerde natuuraardappelen  49.00
Zaalversnijdingen per 2 couverts  
Mechelse koekoek Bio – beerselkaaspatatjes – gebakken witloof 72.00
Lijnbaars in zeezoutkorst 75.00
Duifje (Henegouwen) à la presse met wintertruffel  95.00
Gerijpte tussenribstuk (keuze van de chef) saldo-frieten-bearnaise 95.00

NAGERECHTEN

Vanilleroomijs met warme chocolade 12.50
Luikse ijskoffie 12.50
Sorbet van de week met garnituur van verse vruchten 14.00
Sinaas op z’n Turks – sorbet van de siroop – oranjebloesem en verse munt 14.00
Mousse van Tahitiaanse vanille – krokantje van pistachenoten – romige frambozen crème 13.50
Zwarte chocolade taart – sorbet met gebrande kokosnoot 13.50
Soufflé met nootjes uit Piemonte – vanille-ijs – te Bestellen voor de maaltijd 15.00
Normandische pannenkoek op grootmoeders wijze – huisgemaakt vanille ijs 16.00
Kaasplank keuze – krakelingen met gedroogd fruit en rozemarijn 18.00

          

 

 

RESERVEER ONLINE

Tel. 02 361 13 40

E-mail : andy.de.brouwer1@telenet.be 

        Openingsuren Restaurant:

       Ma Gesloten
       Di 18:00 – 21:30
       Woe 18:00 – 21:30
       Do 18:00 – 21:30
        Vrij 12:00 – 14:30
       Vrij 18:00 – 21:30
       Zat 18:00 – 21:30
       Zon  Gesloten


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LOGO-FACEBOOK