Menu

Lunch

2 gangen keuze van de chef (voorgerecht + hoofdgerecht)

enkel ‘s middags op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag

Prijs : € 29,50

—-

Bistromenu

Gegrilde avocado – bavarois van Pink Lady appel – handgepelde grijze garnalen

of

Vichyssoise van witte asperges – gerookte haddock

*

Kalfstong gegaard in bouillon – groene asperges met laurier – charcutiersaus – kroketjes met gekonfijte sjalot

of

Roodbaarsfilet “à la plancha” – peulerwtjes met spekjes – lavendelboter

*

Dôme van chocoladeschuim en frambozen

of

Bio aardbeien Melba – coulis – gegrilde amandelschilfers

 Prijs menu € 37,00   –   wijnformule + € 25.00   –   niet alcoholische formule + € 14.00

—-

Marktmenu

 

Zeeduivel gerookte in “Le Gooker” – slaatje van groene boontjes – notenpesto

Kaassoufflé van witte asperges – azijn van “vin jaune”

              *                     

Kalfsgebraad – tuinbonen – aardappelpuree met verse kruiden – vleesjus met bonekruid

Pannacotta met Griekse yoghurt – honing – bosbessen – blauwe bessen – vijgen

*

Kaasklok keuze (toeslag € 12.00)

(ter vervanging van het dessert, toeslag € 6.00)

Prijs menu : € 62.00   –   wijnformule + € 36.00   –   niet alcoholische formule + € 20,00 

—-

7 gangen menu “Carte blanche” Michel Borsy

Prijs menu : € 80,00 – wijnformule + € 42,00

Vertrouw op de inspiratie van ons keukenteam, laat u verrassen en ontdek de creativiteit op uw bord, Andy zorgt voor een passend glaasje wijn.

Indien u één of ander product niet lust, allergisch bent of eerder de vegetarische keuken verkiest, meldt dit gerust bij de opname van de bestelling.

—-

De kaart

VOORGERECHTEN

Krokantje van varkenspoot – knolselder – mosterd14.00
Zeeduivel gerookt in “Le Gooker” – slaatje van groene boontjes – notenpesto16.00
Gegrilde avocado – bavarois van Pink Lady appel – handgepelde grijze garnalen17.50
Chaud-froid van kalfshersenen – remoulade19.50
Garnaalkroketten (garnalen handgepeld in huis)19.50
Keteltje slakjes “Escargotière St.-Véron” met fijne kruiden – coulis van waterkers – broodteerlingen19.50
Witte Mechelse asperges – handgepelde grijze garnalen – hoeve-eitje – bieslook22.00
Carpaccio van gerookt “Holstein” rund22.00
Gegrilde halve kreeft – verse peulerwtjes – oesterzwammen – schelpdierboter32.00
Carpaccio van Engelse poon – Iraanse kaviaar (15 gr)45.00
Geplette aardappel “moscovite” (30g kaviaar) – zure room70.00

HOOFDGERECHTEN

Tartaar americain (zaalbereiding)23.00
Kalfstong gegaard in bouillon – groene asperges met laurier – kroketje met gekonfijte sjalot24.00
Kalfsnier “parmentier” – groene selder – saus met spekjes en dragon25.00
Roodbaarsfilet “à la plancha” – peulerwtjes met spekjes – lavendelboter26.00
Kalfsgebraad – tuinbonen – aardappelpuree met verse kruiden – vleesjus met bonekruid26.00
Jonge tarbot – Pink Lady appelschilfers – groene boontjes – mousseline met Geuze34.00
Kalfszwezerik – witte asperges – mousseline – kalfsjus39.50
Moot van verse tarbot – natuuraardappelen – mousseline45.00
Zaalversnijdingen per 2 couverts 
Volledige lamsschouder gegaard op lage temperatuur – diverse groentjes64.00
Gevogelte uit de Ardennen onder het vel gevuld met verse kruiden – compote Maréchal58.00
Baars in zoutkorst – koud opgewerkte blanke boter70.00

 VLEESSELECTIE OP DE JOSPER

Ossenhaas “Black Angus” (Ierland) – slaatje – frieten36.00
Tussenribstuk Junior beef, hoeve Jos Theys (België) – slaatje* – frieten (min. 2 pers.)p.p. 35.00
Ribstuk Berchemveldhof “wit-blauw” (België) ) slaatje* – frieten (min. 2 pers.)p.p. 40.00
Gerijpt ribstuk “Simmental” (Oostenrijk) – slaatje* – frieten (min. 2 pers.)p.p. 45.00
* toeslag groenten van de dag in plaats van slaatje5.00

 NAGERECHTEN

Vanilleroomijs met warme chocolade10.00
Luikse koffie10.00
Millefeuille van Pink Lady appel – chibouste – lychee – frambozen12.00
Bio aardbeien Melba – coulis – gegrilde amandelschilfers13.00
Pannacotta met Griekse yoghurt – honing – bosbessen – blauwe bessen – vijgen13.50
Opera “P.B.J.” (creme van pindakaas en druiven)14.00
Sorbet van de week met vers fruit14.00
Chocolademoelleux (zonder gluten) – gepocheerde peer op “Belle Hélène” wijze15.00
Kaasklok keuze – krakelingen met gedroogd fruit en rozemarijn16.00

 LOGO-FACEBOOK    Like us on Facebook : www.facebook.com/restaurantleseleveurs

     Open middag en avond : dinsdag – woensdag – donderdag en vrijdag
Op zaterdagavond en iedere 1ste zondagmiddag van de maand

 

Reservatie : Tel. 02 361 13 40  – 0477 21 85 56 – e-mail : andy.de.brouwer1@telenet.be

eleveurs1