Menu

Bistromenu

Vichyssoise van witte asperges, krokant en mollig ei

of

Cannelloni van komkommer, wilde Schotse zalm en burrata uit Puglia

*

Bretoense kabeljauw – gebakken primeurgroentjes – stro-aardappelen – lavendelboter

of

Suprême van gevogelte gegrild met citroen – gekonfijte venkel – aubergine – “vierge”-saus

*

“Crème brûlée” met earl grey – gebakje met pistachenoten e braambessen

of

Texturen van rabarber – verse Beerselkaas

 Prijs menu € 37,00   –   wijnformule + € 25.00   –   niet alcoholische formule + € 14.00

—-

Marktmenu

 

Carpaccio van “black Angus” rund gemarberd met coulis van verse kruiden

condimenten met zachte pepers

“Portobello” gevuld met roodbaars en kreukels – courgette – waterkers – jus van de schalen

              *                     

Eendenborst op de Josper – wortelen met komijn – pickles van bloemkool – rattepatatjes

sausje afgewerkt met sparjaarlingen

Consommé van aardbeien – vanillepanacotta – vlierbessengelei

*

Kaasbordje (toeslag € 10.00)

Prijs menu : € 59.00   –   met wijn + € 34.00   –   niet alcoholische formule + € 20,00 


MENU PRIJZEN

Lunch 2 gangen, enkel ‘s middags  keuze van de chef 29.50
Bistromenu 3 gangen   37.00
Marktmenu 4 gangen   59.00
Carte blanche 7 gangen  degustatiemenu Michel Borsy 78.00

Vertrouw op de inspiratie van ons keukenteam, laat u verrassen en ontdek de creativiteit op uw bord, Andy zorgt voor een passend glaasje wijn.

Indien u één of ander product niet lust, allergisch bent of eerder de vegetarische keuken verkiest, meldt dit gerust bij de opname van de bestelling.

PRIJZEN WIJNFORMULE 

Lunch & Bistromenu 25.00
Marktmenu 34.00
Carte blanche 42.00

Niet alcoholische wijnformule

Lunch & Bistromenu 14.00
Marktmenu 20.00

De kaart

VOORGERECHTEN

Cannelloni van komkommer, wilde Schotse zalm en burrata uit Puglia 16.50
Inktvis op z’n Baskisch – chorizo – gerookte paprika 19.50
Keteltje slakjes “Escargotière St.-Véron” met fijne kruiden – coulis van waterkers – broodteerlingen 19.50
Kalfshersenen “chaud-froid” – tartaar 19.50
Garnaalkroketten (garnalen handgepeld in huis) 19.50
Carpaccio van gerookt “Holstein” rund 22.00
Portie Mechelse asperges – gepocheerd hoeve-ei – handgepelde grijze garnalen 28.00
“Terre et mer” van rundstartaar en Iranese kaviaar (15 gr) 42.00
Geplette aardappel “moscovite” (30g kaviaar) – zure room 59.50

HOOFDGERECHTEN

Groenten van de dag 18.50
Rundstartaar (américain) in de zaal bereid 23.00
Suprême van gevogelte gegrild met citroen – gekonfijte venkel – aubergine – “vierge”-saus 24.00
Filet van roodbaars – risotto met artisjok – jus “bouillabaisse” 25.00
Bretoense kabeljauw – gebakken primeurgroentjes – stro-aardappelen – lavendelboter 27.00
Stoofpotje van Belgisch Wagyu rund met segrijnslakjes “Escargotière St.-Veroon” 28.00
Gegrilde tarbot – mousseline 43.50
per 2 couverts  
Volledige lamsschouder gegaard op lage temperatuur – diverse groentjes 62.00
Lijnbaars in zoutkorst 70.00

 VLEESSELECTIE OP DE JOSPER

Eendenborst op de Josper – wortelen met komijn – pickels van bloemkool – rattepatatjes 26.00
Ossenhaas “Black Angus” (Ierland) – slaatje* – frieten 35.00
Ribstuk Berchemveldhof “wit-blauw” (België) ) slaatje* – frieten (min. 2 pers.) p.p. 38.00
Gerijpt ribstuk “Simmental” (Oostenrijk) – slaatje* – frieten (min. 2 pers.) p.p. 42.00
* toeslag groenten van de dag in plaats van slaatje 5.00

 NAGERECHTEN

Vanilleroomijs met warme chocolade 9.50
Luikse koffie 9.50
“Crème brûlée” met earl grey – gebakje met pistachenoten en braambessen 11.00
Texturen van rabarber – verse Beerselkaas 12.00
Sorbet van de week met vers fruit 13.50
Consommé van aardbeien – vanillepanacotta – vlierbessengelei 13.00
Chocolademoelleux 15.00
Baba met Rum – gebakken banaan – huisgemaakt vanille-ijs “minute” 15.00
Kaasbordje – huisgemaakt briochebrood 15.00

 LOGO-FACEBOOK    Like us on Facebook : www.facebook.com/restaurantleseleveurs

    

Open middag en avond : dinsdag – woensdag – donderdag en vrijdag.
Open  zaterdag avond en iedere eerste zondag middag van de maand.

Reservatie : Tel. 02 361 13 40  – 0477 21 85 56 – e-mail : andy.de.brouwer1@telenet.be

eleveurs1