Menu

 

MENU & WIJNKAART (LINK APP.)

 

“Bib gourmand” menu

 

Tomaat garnaal op onze wijze

of

Stoofpotje met mosselen en basilicum pesto

—-

Zeebrasemfilet – zomergroentjes – aardappelpuree met salie – “vierge”-saus

of

“Bavette” van rund – notensla – krieltjes en Parmezaan – citroenjus

“Ile” flottante

of

Cheesecake – abrikoos

 

 Prijs menu € 39,00   –   wijnformule + € 25.00   –  niet alcoholische formule + € 14.00

 


 

Marktmenu

 

Carpaccio van rode tonijn “gevulde perzik herbekeken”

 

Gevulde tongfilet – “Dugléré”-saus

 

Kalfsfilet met rozemarijn – tuinbonen – gekonfijte tomaat – gereduceerde jus met Kalamata olijven

 

Kriekengebak en zwarte chocolade – sorbet met zure kersen

 

Kaasklok keuze (toeslag € 12,00)

(ter vervanging van het dessert, toeslag € 6,00)

 

Prijs menu : € 64.00   –   met wijn + € 36.00   –   niet alcoholische formule + € 20,00

 

Indien U één of ander ingrediënt niet lust, allergisch bent of eerder de vegetarische keuken verkiest, meldt dit gerust bij de opname van de bestelling.

—–

7 gangenmenu “Carte blanche” Michel Borsy

€ 80.00 – met wijnformule + € 42.00

 


 

De kaart

VOORGERECHTEN

Terrine van gevogelte met bloemkruiden – kipkrokantje – “César”-saus 16.00

Stoofpotje met mosselen en basilicum pesto

16.00

Tomaat garnaal op onze wijze

16.00
Gevuld tongrolletje – « Dugléré »-saus 18.00
Carpaccio van rode tonijn “gevulde perzik herbekeken” 20.00
Garnaalkroketten (handgepeld in huis) 20.00
Keteltje slakjes “Escargotière St. Véron” – spekreepjes – tomaten en salie – broodteerlingen 20.00
Rundstartaar met Kaviaar (10g) 45.00
Geplette aardappel “Moscovite”, (30g Kaviaar) – zure room 80.00

HOOFDGERECHTEN

Vers gehakte biefstuk “américain” in de zaal bereid door onze brigade – frieten – salade 24.00

Bavette van rund – notensla – krieltjes en parmezaan – vleesjus met citroen

24.00
Filet van zeebrasem – zomergroentjes – aardappelpuree met salie – « vierge »-saus 24.00
Lamshaasje in kruidenkorst en mosterd 28.00
Duifje “à la presse” in 2 bedieningen 40.00
Gelakte zeetong met gevogeltejus 44.00
Baars – artisjok – krieltjes – saus met zwarte olijven 44.00
Zaalversnijdingen per 2 couverts  
Volledige lamsschouder gegaard op lage temperatuur – groentjes 64.00
Baars in zoutkorst – “vierge”-saus – kleine huiscresse 70.00

 VLEESSELECTIE OP DE JOSPER

Ossenhaas “Black Angus” (Ierland) – slaatje* – frieten 38.00
Rundsribstuk aanbevolen door onze chef dagprijs
Gerijpt ribstuk “Simmental” (Oostenrijk) (1250 gr) – slaatje* – frieten 2 pers. 110.00
*toeslag groenten van de dag in plaats van salade 5.00

 NAGERECHTEN

Vanilleroomijs met warme chocolade 12.00
Luikse ijskoffie 12.00
Soepje met rabarber en aardbeien – “parfait glacé” met karnemelk 13.50
“Ile flottante” 13.50
Cheesecake – abrikoos 13.50
Moelleux met zwarte chocolade – Belgische aardbeien 15.00
Kriekengebak met zwarte chocolade – sorbet met zure kersen 14.00
Sorbet van de week met vers fruit 14.00
Sticky toffee pudding 15.00
Kaasklok keuze – krakelingen met gedroogd fruit en rozemarijn 16.00

     

 

RESERVEER ONLINE

 Tel. 02 361 13 40

E-mail : andy.de.brouwer1@telenet.be 

LOGO-FACEBOOK