Menu
RESERVEER ONLINE
Tel. 02 361 13 40
E-mail : andy.de.brouwer1@telenet.be
Menu van de week
€ 35.00
van maandagavond tot vrijdagmiddag
Voorgerecht & hoofdgerecht (keuze van de Chef)
MEERKEUZE MARKT MENU
Gerookte paling – groene appel – chutney met algen
of
Vitello Tonato – Bio Shiitake
—-
** Het perfecte ei – Beerselkaaspatatjes – zwarte truffel **
—-
Rug van skrei en zijn “bacalhau” – zachte groene curry – risotto van spelt – groene selder
of
Duifje uit de heuvels van Henegouwen – knolletjes – kroket met de boutjes – jus met porto en sesam
—-
Liefhebbers kaasplank (toeslag € 14.00)
(ter vervanging van het dessert, toeslag € 8.00)
—-
Mousse van Tahitiaanse vanille – krokantje met pistachenoten – romige frambozen crème
of
Zwarte chocolade taart – sorbet met gegrilde kokosnoot
Menu prijzen :
3 gangen € 55.00 – wijn formule + € 28.00 – niet alcoholische formule + € 18.00
*4 gangen € 77.00 – wijn formule + € 36.00 – niet alcoholische formule + € 25.00
Indien U één of ander ingrediënt niet lust, allergisch bent of eerder de vegetarische keuken verkiest, meldt dit gerust bij de opname van de bestelling.
Signature Carte Blanche
“Michel Borsy”
Menu 5 gangen 95.00 Euro p.p.
Liefhebbers kaasplank (toeslag € 14.00)
Wijn formule 55.00 Euro p.p.
De kaart
VOORGERECHTEN
Gerookte paling – groene appel – chutney met algen | 22.00 |
Vitello tonato – shiitake Bio | 22.00 |
Het perfecte ei – beerselkaaspatatjes – zwarte truffel | 26.00 |
Gratin van witloof herbekeken – winter truffel | 24.00 |
Garnaalkroketten (garnalen handgepeld in huis) | 24.00 |
Gebakken St.-Jacobsvruchten – bospaddestoelen – lamsham – pesto met noten | 32.00 |
Carpaccio van St.Jacobsvruchten Kaviaar (15gr) | 52.00 |
Geplette aardappel “Moscovite”, (30g Kaviaar) – zure room | 85.00 |
HOOFDGERECHTEN
Rug van Skrei en “bacalhau” ervan – zachte groene curry – risotto van spelt – groene selder | 28.00 |
1/2 duifje ui de heuvels van Henegouwen – knolletjes – kroket met de boutjes – jus met Port en sésam | 32.00 |
Risotto met wintertruffel – geconcentreerde rundsjus | 38.00 |
Gelakte zeetong met kippenjus – paarse Brusselse spruiten – aardappelmousseline met algen | 38.00 |
Ossenhaas “Black Angus” – slaatje – frieten – béarnaise | 42.00 |
Kalfszwezerik gelakt met kreeften bisque – knolletjes – flespompoen | 45.00 |
Moot van wilde tarbot op de grill – béarnaise – gepersilleerde natuuraardappelen | 49.00 |
Zaalversnijdingen per 2 couverts | |
Mechelse koekoek Bio – beerselkaaspatatjes – gebakken witloof | 72.00 |
Lijnbaars in zeezoutkorst | 75.00 |
Duifje (Henegouwen) à la presse met wintertruffel | 95.00 |
Gerijpte tussenribstuk (keuze van de chef) saldo-frieten-bearnaise | 95.00 |
NAGERECHTEN
Vanilleroomijs met warme chocolade | 12.50 |
Luikse ijskoffie | 12.50 |
Sorbet van de week met garnituur van verse vruchten | 14.00 |
Sinaas op z’n Turks – sorbet van de siroop – oranjebloesem en verse munt | 14.00 |
Mousse van Tahitiaanse vanille – krokantje van pistachenoten – romige frambozen crème | 13.50 |
Zwarte chocolade taart – sorbet met gebrande kokosnoot | 13.50 |
Soufflé met nootjes uit Piemonte – vanille-ijs – te Bestellen voor de maaltijd | 15.00 |
Normandische pannenkoek op grootmoeders wijze – huisgemaakt vanille ijs | 16.00 |
Kaasplank keuze – krakelingen met gedroogd fruit en rozemarijn | 18.00 |
RESERVEER ONLINE
Tel. 02 361 13 40
E-mail : andy.de.brouwer1@telenet.be
Openingsuren Restaurant:
Ma | Gesloten |
Di | 18:00 – 21:30 |
Woe | 18:00 – 21:30 |
Do | 18:00 – 21:30 |
Vrij | 12:00 – 14:30 |
Vrij | 18:00 – 21:30 |
Zat | 18:00 – 21:30 |
Zon | Gesloten |