Menu

 

RESERVEER ONLINE

 Tel. 02 361 13 40

E-mail : andy.de.brouwer1@telenet.be 

LOGO-FACEBOOK

 

 

 


 

Menu van de week

€ 35.00

van maandagavond tot donderdagavond

Voorgerecht & hoofdgerecht (keuze van de Chef)

 


 

MEERKEUZE MARKT MENU

 

Gemarineerde wilde zalm met rode biet – watermeloen maki met soja

of

Tomaat met handgepelde grijze garnalen herbekeken

—-

Open ravioli met langoustine en hanekammen – jus van de koppen met koffie

—-

Filet van roodbaars – citroen confituur – ratatouille – opgeslagen boter met pastis van bij De Cort (Pajotteland)

of

Gelakte wilde eend op z’n Libanees – snijbiet gevuld met de gekonfijte bouten – jus met kruiden

—-

Liefhebbers kaasplank (toeslag € 14.00)

(ter vervanging van het dessert, toeslag € 8.00)

—-

“Pêche Melba” herbekeken

of

 Gebakken vijgen met balsamico – panna cotta met geitenkaas – grissini van bladerdeeg

 

Menu prijzen :

 3 gangen € 55.00 – wijn formule + € 28.00 – niet alcoholische formule + € 18.00

*4 gangen € 77.00 – wijn formule + € 36.00 – niet alcoholische formule + € 25.00

 

Indien U één of ander ingrediënt niet lust, allergisch bent of eerder de vegetarische keuken verkiest, meldt dit gerust bij de opname van de bestelling.

 


 

Menu 125ste verjaardag Les Eleveurs

Kreeftencocktail – Ei macédoine – de echte cocktailsaus
—-
Aardappel « Moscovite » (15 gr)
—-
Kalfszwezerik – wilde hanekam paddestoelen –  kalfsjus 
—-
Tournedos « Rossini » (huisgemaakte ganzelever) – toast-
kroonprinsaardappelen
—-
Kaasplank
—-
« Crêpes Comédie française »

125.00 Euro p.p.

 


 

De kaart

VOORGERECHTEN

Gemarineerde wilde zalm met rode biet – watermeloen maki met soja 22.00
Garnaalkroketten (garnalen handgepeld in huis) 24.00

Keteltje slakjes in ‘t groen van bij “Escargotière St. Véron » – broodteerlingen

24.00
Tomaat met handgepelde grijze garnalen herbekeken  26.00
Carpaccio ven gerookt en gerijpt Holstein rund – krokant garnituur 26.00
Kreeftencocktail – ei macedoine 34.00
Open ravioli met langoustine en hanekammen – jus van de koppen met koffie 36.00
Carpaccio van lijnzeebaars en Iranese Kaviaar (15gr) 52.00
Geplette aardappel “Moscovite”, (30g Kaviaar) – zure room 85.00

 

HOOFDGERECHTEN

Vers gehakte biefstuk in de zaal klaargemaakt – frieten – salade 25.00
Filet van roodbaars – citroen confituur – ratatouille – pastisboter 28.00
Gelakte wilde eend op z’n Libanees – snijbiet gevuld met gekonfijte bouten – jus met kruiden  32.00
Ossenhaas “Black Angus” – slaatje – frieten – bearnaise 42.00
Kalfszwezerik – Bretoense kreeft – kalsjus 49.00
Moot van wilde tarbot op de Josper 49.00
Wilde patrijs gebakken in wijnblad – gekruide vijgen – boerenkool – just met vermouth en druiven 55.00
Zaalversnijdingen per 2 couverts  
Belgische lamsschouder gekonfijt op lage temperatuur – opgebakken groenten – jus met rozemarijn  75.00
Lijnbaars in zoutkorst 75.00
Wilde eend met de jus uit de eendenpers 80.00
Gerijpt tussenribstuk (KEUZE VAN DE CHEF) – sla – frieten 95.00

NAGERECHTEN

Vanilleroomijs met warme chocolade 12.00
Luikse ijskoffie 12.00
Sorbet van de week met garnituur van verse vruchten 13.00
“Pêche Melba” herbekeken 14.00
Cheesecake met passievruchten – crumble – sorbet met caramel en vanille 14.00
Gebakken vijgen met Balsamico – pana cotta van geitenkaas – grissini van bladerdeeg 14.00
Moelleux met zwarte chocolade – huisgemaakt vanille ijs 15.00
Pannenkoek “comédie française” – vanille roomijs (Min. 2pers. – Zaalbereiding) 16.00
Kaasplank keuze – krakelingen met gedroogd fruit en rozemarijn 16.00

          

 

 

RESERVEER ONLINE

Tel. 02 361 13 40

E-mail : andy.de.brouwer1@telenet.be 

        Openingsuren Restaurant:

        Elke middag gesloten

       Ma 18:00 – 21:30
       Di 18:00 – 21:30
       Woe 18:00 – 21:30
       Do 18:00 – 21:30
       Vrij 18:00 – 21:30
       Zat 18:00 – 21:30
       Zon Gesloten


 

 

 

 

 

 

 

LOGO-FACEBOOK