Menu
RESERVEER ONLINE
Tel. 02 361 13 40
E-mail : andy.de.brouwer1@telenet.be
Menu van de week
€ 39.00
van dinsdagavond tot vrijdagmiddag
Voorgerecht & hoofdgerecht (keuze van de Chef)
MEERKEUZE MARKT MENU
Delicatessen van huisgemaakte wildpasteien, opgelegde condimenten – toast – rémoulade saus
of
Schotse wilde zalm – marinade met bietenjus – variatie van bio citrusvruchten
*
Gebakken St.-Jacobsvruchten – pompoenpitten – minestrone van wild
*
Suprème van fazantenhen gevuld met bospaddestoelen, Gratin van raapselder – huisgemaakte aardappelkroketten – Fine Champagnesaus op onze wijze
of
Lende van everzwijn met gedroogd fruit omhuld in groenkoolblad – paupiette van snijbiet en civet van everzwijn – gezouten pannenkoeken ‘vonnassienne’ – jagersaus
*
Liefhebbers kaasplank (toeslag € 15.00)
(ter vervanging van het dessert, toeslag € 10.00)
*
Gebakcreatie met tropisch fruit – mojito sorbet
of
Taartje in gepralineerd brickdeeg – zwarte chocolade en veenbessen
Menu prijzen :
3 gangen € 58.00
*4 gangen € 80.00 *
Indien U één of ander ingrediënt niet lust, allergisch bent of eerder de vegetarische keuken verkiest, meldt dit gerust bij de opname van de bestelling.
Signature Carte Blanche “Speciaal Wild”
“Michel Borsy”
Menu 5 gangen 110.00 Euro p.p.
Liefhebbers kaasplank (toeslag € 15.00)
De kaart
VOORGERECHTEN
Perskop van jong everzwijn – rémoulade – veldsla 20.00
Minestrone van Wild 20.00
Chaud-froid van kalfshersenen – tartaar saus 22.00
Kroketten van segrijnslakken met beenmerg – raapselder – coulis van tuinwaterkers 22.00
Schotse wilde zalm – marinade met bietenjus – variatie van Bio citrusvruchten 22.00
Bord gevarieerde groenten naargelang de aanvoer 24.00
Garnaalkroketten 24.00
6 Holle Normandische oester 24.00
Variatie van huisgemaakte wildpasteien – rémoulade – toast 28.00
Gebakken St.jacobsvruchten – bospaddestoelen – comté – boter met labiekazijn 32.00
Carpaccio van St.jacobsvruchten en kaviaar (15g) 52.00
Geplette aardappel “Moskoviet” (30g kaviaar) – zure room 85.00
HOOFDGERECHTEN
Suprème van fazantenhen gevuld met bospaddestoelen, Gratin van raapselder – huisgemaakte aardappelkroketten – Fine Champagnesaus op onze wijze 34.00
Lende van everzwijn met gedroogd fruit omhuld in groenkoolblad – paupiette van snijbiet en civet van everzwijn – gezouten pannenkoeken ‘vonnassienne’ – jagersaus 34.00
Hertenoot “Grand veneur” – gestoofde witloof – Huisgemaakte aardappelkroketten 42.00
Gelakte zeetong met kippenjus – flespompoen – aardappelmousseline “Joël Robuchon” 45.00
Ossenhaas “Black Angus” met sjalot ”Bordelaise” – kroonprinsaardappelen – kroketje met beenmerg 45.00
Haas à la royale – krachtige poivradesaus (eerbetoon aan Alain Troubat) 45.00
Kalfszwezeriken met bospaddenstoelen met room – huisgemaakte gnocchi met selder 45.00
Moot van wilde tarbot op de grill – béarnaise – gepersilleerde natuuraardappelen 55.00
Zaalversnijdingen per 2 cts – Découpes en salle par 2 couverts
Fazantenhaan op onze wijze “Brabançonne” 78.00 (2 pers.)
Wilde eend in de zaalpers 84.00 (2 pers.)
Hazerug “Arlequin” 89.00 (2 pers.)
Dubbel ribstuk van het kalf – sla – dikke frieten – béarnaise met kalfsjus 84.00 (2 pers.)
NAGERECHTEN
Vanilleroomijs met warme chocolade 13.00
Luikse ijskoffie 13.00
Tarte Tatin herbekeken – bladerdeeg met hoeveboter – huisgemaakt vanille roomijs – gekruide caramel 14.00
Sorbet van de week met exotisch fruit 14.00
Gebakcreatie met tropisch fruit – mojito sorbet 14.00
Taartje in gepralineerd brickdeeg – zwarte chocolade en veenbessen 14.00
Carpaccio van gekruide sinas satsuma – gekarameliseerde pistachenotensorbet 15.00
Soufflé geflambeerd met groene chartreuse – Vanille roomijs 17.00
Grote Normandische pannenkoek op Eleveurs wijze geflambeerd met calvados (al of niet om te delen) 20.00
Kaasplank keuze – krakelingen met gedroogd fruit en rozemarijn 20.00
RESERVEER ONLINE
Tel. 02 361 13 40
E-mail : andy.de.brouwer1@telenet.be
Openingsuren Restaurant:
Ma | Gesloten |
Di | 18:00 – 21:30 |
Woe | 18:00 – 21:30 |
Do | 18:00 – 21:30 |
Vrij | 12:00 – 14:30 |
Vrij | 18:00 – 21:30 |
Zat | 18:00 – 21:30 |
Zon | Gesloten |